Spis feit mat uten å legge på deg

Rødvinspille er redningen.

Ny "mirakelpille" kan la deg lange innpå så mye feit mat som du bare gidder - uten at du legger på deg et gram ... Foto: Colourbox
Ny "mirakelpille" kan la deg lange innpå så mye feit mat som du bare gidder - uten at du legger på deg et gram ... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny medisin inspirert av rødvin, kan tillate sofaslitere å spise så mye "junkfood" som de bare vil, uten å legge på seg en eneste kilo. Dette skriver den britiske avisen Daily Mail.

Videre skal denne mirakelmedisinen også gi sofapoteten de samme fordelene som trening gjør, alt uten å røre en muskel.

Og som om ikke dette er nok: Pillen, som etterlikner funksjonen til resveratrol i rødvin, kan også forebygge diabetes.

Resveratrol i helse-øl

Medisinen SRT1720 skal ifølge Daily Mail, lure kroppen til å tro at mat er mangelvare - og dette skal få kroppen til å begynne å tære på fettreservene.

Tidligere studier har vist at resveratrol har evne til å holde mange sykdommer på avstand, blant annet hjertesykdommer, kreft, overvekt og Alzheimer's.

Den nye superpillen er testet på mus, og eksperimentene viser ifølge Daily Mail at musene ikke la på seg et eneste gram, selv om de ble fôret med fetende mat. Videre tyder tester av blodet til musene på at pillen beskytter mot diabetes.

De pillebehandlede musene hadde også mer utholdenhet, og var i stand til å løpe dobbelt så langt, som musene uten mirakelpillen innabords. Eneste ulempen var at de pillespisende musene måtte bli tvunget til å "trene"; fikk de gjøre som de ville, var de mindre aktive enn normalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer