Spis hva du vil - gå ned i vekt

Lei av slankekurer der du må kutte ut all den gode maten? I følge den nyeste slankemetoden kan du spise akkurat hva du vil.

Publisert
Sist oppdatert

Potetgull, kake, sjokolade, hamburgere, pizza... Tenk å spise akkurat hva du vil og likevel gå ned i vekt! Drømmen kan nå bli virkelig. Alt du trenger å tenke på er å spise ved faste klokkeslett.

Ingenting forbudtSlankemetoden heter Tretimersdietten og skal virke godt selv om du spiser usunt og ofte. Det er svenske Aftonbladet som melder dette.

- Den som prøver metoden kommer aldri til å bli sulten på forbudt mat, for det fins ingenting som er forbudt, sier slankeguru Jorge Cruise til Independent i følge Aftonbladet.

Cruise har gitt ut boken Tretimersdietten. Hemmeligheten er å spise på faste tider og at det aldri bør gå mer enn tre timer mellom måltidene. Måltidene bør heller ikke være for store.

Brenner fettet- Hvis det går mer enn tre timer setter kroppens beskyttelse mot sult inn og stoffomsetningen går ned. Kroppen beskytter seg og begynner å brenne musikler i stedet for fett, sier han.

I følge Cruise kan man regne med å gå ned cirka en kilo i uken hvis man følger dietten. Grunnen til at dietten skal fungere så bra er at kroppens stoffomsetning holdes oppe. Det gjør den fordi man spiser ved faste tider. Mekanismene som jobber for å bevare fettet når du er sulten, slås dermed av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.