Spis naken - gå ned i vekt

Kle av deg før du setter deg til bords...

Kanskje smaker ikke burgeren så godt, om du spiser naken, eller om du må skrive opp dressingen i matdagboken etterpå ... Foto: Colourbox
Kanskje smaker ikke burgeren så godt, om du spiser naken, eller om du må skrive opp dressingen i matdagboken etterpå ... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange mer eller mindre smarte tips til hvordan man skal greie å kvitte seg med de ekstra kiloene. Britiske Daily Telegraph har beskrevet ni smarte veier til et slankere liv. Her er det alt fra spis naken til bruk trange klær og fyll opp med vann.

Vi har spurt ernæringsfysiolog Kari H. Bugge i Grete Roede, hvorvidt hun tror disse triksene hjelper.

- Generelt er det viktigste å spise regelmessig, og å starte dagen med en god frokost bestående av for eksempel grove knekkebrød eller en kornblanding, som gir en metthet som varer, sier Bugge. Det er viktig å passe på at man spiser regelmessig, slik at man ikke blir oversulten.

Fettet forsvant på fire uker

Og her er dagens gladmelding til alle som liker en liten snack på kvelden:

- Det er bedre å planlegge å lage et lite kveldsmåltid, heller enn å tro at du ikke blir sulten. Sprekker du til slutt, spiser du det du kommer over, sier ernæringsfysiolog Bugge.

Spis naken

Kle av deg før du setter deg til bords ... tanken er å bevisstgjøre hvilken innvirkning hver eneste av munnfullene har på de allerede eksisterende kjærlighetshåndtakene. For deg som er villig til å ta steget enda lengre, er rådet å spise naken foran et speil i full kroppslengde. Slik får du muligheten til å betrakte deg selv mens du spiser - med det som mål å tøyle det største matsuget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer