Spis opp strømregningen

Sult og varmefornemmelse hører sammen.

Publisert
Sist oppdatert

Vår leser Hanna foreslår følgende: Jeg har det med å bli frossen når jeg blir sulten, og tror ikke jeg er alene om å ha det slik.

Derfor er mitt strømsparetips å sørge for (sunne) mellommåltider (dette skal visstnok også være helsemssig positivt!).

Dermed vil ikke sulten medføre behov for å heve innetemperaturen, og det blir lettere å holde den på et lavere nivå. Vi nikket gjenkjennende da vi så mailen. Vi blir også litt småfrosne når vi er sultne, og også når vi er trøtte. Og husk: Du trenger ikke spise mer totalt, bare litt mindre hver gang, og litt oftere.

Les mer om kosthold på DinSide Helse

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer