Spørsmål og svar for kjøpere

Lurer du på hvordan du avgir et bud, hvordan budsystemet fungerer på DinSide Auksjon, eller hva som er smarte budstrategier? Les vår lille veiledning...

Publisert

Før du kan avgi et bud må du bli en registrert bruker. Bruk denne registreringssiden og fyll ut skjemaet. Klikk så på "Send"-knappen, og du vil motta en epost med et seks-sifret ID-nummer samt et passord. Dette bruker du hver gang du skal legge inn et bud eller selge en gjenstand. Registrering er gratis!

Finn en gjenstand du liker

Ta en tur innom kategorilisten. Her kan du velge en kategori du synes er spennende, og så klikke på en gjenstand du vil by på.

Avgi ditt bud!

Når du har funnet en gjenstand du vil avgi et bud på, skriv inn ditt ID-nummer og passord. På budsiden kan du både se hva som er det høyeste budet, samt hva som er minstebudet på denne gjenstanden. Du kan legge inn så høyt bud du vil, men det kan ofte lønne seg å bruke vårt Autobud system. Autobud tillater deg å sette en maksimumsgrense på ditt bud. Hver gang noen byr over deg, så vil dette systemet automatisk legge inn et høyere bud helt til din maksimumsgrense er oppnådd.

Koster det noe å legge inn bud på DinSide Auksjon?

Nei, dette er gratis. DinSide Auksjon tjener penger på reklamen som selges på selve auksjonssidene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer