Spørsmål og svar for selgere

Lurer du på hvordan du blir en selger, hvordan du skal selge varer, eller hvordan tiltrekke flest mulig budgivere? Les vår lille veiledning...

Publisert

Hvordan bli selger på DinSide Auksjon?

Bruk denne registreringssiden og fyll ut skjemaet. Klikk så på "Send"-knappen, og du vil motta en epost med et seks-sifret ID-nummer samt et passord.

Hvordan selge en gjenstand?

På hovedsiden for selgere klikker du på "Selg"-knappen for å komme til et skjema hvor du fyller ut opplysninger om den gjenstanden du skal selge.

Her er liten bruksanvisning. Navn på gjenstand Det er lurt å skrive en tittel som vil lokke budgivere til din gjenstand, i tillegg til at den informerer hva slags type gjenstand det dreier seg om.

Velg kategori Her finner du en kategori som best passer for det du skal selge. Finner du ikke en passende kategori, kan du bruke kategorien Annet/Diverse som er i bunnen av listen. Send gjerne en epost til auksjonarius dersom du vil at det skal legges til flere kategorier.

Hent et bilde Du trenger ikke å inkludere et bilde av det du skal selge, men dette kan tiltrekke flere budgivere. Du kan bruke et digitalt kamera til å ta bilder eller en skanner til å klargjøre bilder for bruk på Internett. Maksimumsstørrelsen er 50 kb, og de fleste digitale kameraer og skannere har programvare som kan redusere størrelsen på dine bilder. Kontakt gjerne auksjonarius dersom du trenger hjelp til å legge inn bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer