Sprayen som bedrer sexlivet

Spray på og hold ut lengre.

For tidlig sædavgang, som rammer mellom 30 til 40 prosent av alle menn, kan i verste fall gå ut over forholdet. Nå mener bristiske forskere at de har kommet frem til det som vil bli en revolusjonerende behandlingmetode.  Foto: Colourbox
For tidlig sædavgang, som rammer mellom 30 til 40 prosent av alle menn, kan i verste fall gå ut over forholdet. Nå mener bristiske forskere at de har kommet frem til det som vil bli en revolusjonerende behandlingmetode. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en norsk spørreundersøkelse fra henholdsvis 1987 og 1997 var prematur ejakulasjon (for tidlig utløsning) det hyppigst forekommende seksuelle problemet blant menn. Flere eksperter mener det rammer så mange som 30-40 prosent.

Nå mener ekspertene at et nytt britisk legemiddel vil revolusjonere behandlingen for tidlig utløsning. Det melder Mail Online.

Les også: Tidlig sædavgang er arvelig

Behandling på boks

En nylig utført test påviste at legemidlet, som kommer i form av en sprayboks, hadde fire ganger så bra resultat enn det mennene som brukte en placebospray hadde. Legemiddelet reduserer følsomheten, og utsetter derfor sædavgangen.

I motsetning til impotens, kan tidlig sædavgang ramme menn i alle aldre, selv om det er mest vanlig blant menn under 40.

Tidlig sædavgang kan komme av faktorer som nervøsitet og stress, men kan også være en bivirkning av for eksempel prostatasykdommer. Menn som sliter med et annet vanlig problem, impotens, har også risiko for å rammes av for tidlig sædavgang.

Flaut å søke hjelp

Paradoksalt nok, viser forskning at dette er det helseproblemet menn kvier seg mest til å oppsøke hjelp for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer