Sprøyt deg attraktiv

Skjønnhetsgift gir deg flere dater...

I følge amerikansk forskning er de som bruker antirynkebehandling hetere på dating-markedet.  Foto: Colourbox
I følge amerikansk forskning er de som bruker antirynkebehandling hetere på dating-markedet. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skjønnheten kommer innenfra heter det. Men skal vi tro en ny amerikansk studie er det den ytre fasaden som vil gjøre deg mest populær hos det motsatte kjønn.

Les også: Botox - en dyr vane

Resultatene av studien ble nylig presentert på et stort amerikansk kirurgmøte i Chicago. Det melder exspressen.se.

Forskerne fotograferte flere personer før og etter antirynkebehandling med Botox. Et antall forsøkspersoner fikk så se på bildene og skulle deretter vurdere dem ut fra om man ville gå på date med personen, hvor attraktiv man syntes personen er, om personen ser veltrent ut eller om han eller hun ser sosial og trivelig ut. Forsøkspersonene fikk kun se ett bilde av personene som fikk antirynkebehandling.

Les også: Du kan dø av Botox

Resultatene av studien viste at personene ble vurdert som penere, mer sporty og mer attraktive for dating etter botoxbehandling. På den andre siden hadde antirynkebehandlingen ingen betydning for hvor sosialt inteligent andre mente en var, hvor mye penger man trodde en har eller hvor god man mente en er på å håndtere relasjoner.

- Førsteinntrykket har betydning, konstaterer forskerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer