Standbystopp

Trenger alt å stå klart til bruk på sekundet?

Publisert
Sist oppdatert

Det er flere av våre lesere som har påpekt at man bør komme seg opp av sofaen og skru av TVen manuelt, slik at den ikke skal trekke strøm når den står på standby.

Det er imidlertid ikke bare TVen som trekker strøm på standby. Men i en travel hverdag er det lett å glemme å passe på at alle apparater på standby blir skrudd av.

Otte skriver til DinSide:

Monter tidsbryter på apparat som ikke har av/på knapp - dvs. kun går i stand by eller dvale, når du skrur av apparatet.

Ukens premie går imidlertid til vår leser F. Robert Blindheim for dette tipset:

Intelligent strømsparing

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Konkurransens første vinner
Konkurransens andre vinner

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer