Stem frem din nettbutikk-favoritt!

Komplett.no? Lefdal.com? MPX.no? Hvilken elektronikk-nettbutikk er din favoritt? Bli med og stem fram en vinner.

Hvilken av disse elektronikk-nettbutikkene er etter ditt syn den beste i Norge? Si din mening og se hva andre DinSide-lesere mener. Avstemmingen vil være aktiv til mandag 15. februar, da vi kårer en vinner. Foto: Jogrim Aabakken
Hvilken av disse elektronikk-nettbutikkene er etter ditt syn den beste i Norge? Si din mening og se hva andre DinSide-lesere mener. Avstemmingen vil være aktiv til mandag 15. februar, da vi kårer en vinner. Foto: Jogrim Aabakken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere nordmenn oppdager at det er mulig å handle stadig flere ting på nett, noe har resultert i en flora av nettbutikker.

Nettbutikkene kan som regel ikke tilby fysiske lokaler der du kan se på og ta på varene. Til gjengjeld kan du raskt gjennomføre handelen i din egen stue og om ønskelig få varene levert på døren. Samtidig kan nettbutikkene - grunnet sine lave kostnader - ofte tilby svært konkurransedyktige priser. I tillegg er nettbutikkene gjennom Angrerettloven pålagt å gi deg 14 dager angrefrist, noe som gir deg stor frihet.

Angrerettloven: Har du rett til å åpne pakken?

Ikke perfekt

Men nettbutikk-verdenen er ikke bare rosenrød. DinSide får jevnlig eposter fra frustrerte lesere som har opplevd å måtte vente lenge på varene, som har opplevd at aggressivt prisede varer likevel ikke er til salgs, at varer blir ødelagt under transport, problemer med å få tilbake penger etter benyttet angrerett og så videre og så videre. Ikke minst har vi erfart at svært mange lesere har hatt problemer med den franske nettbutikken pixmania.com, som blant annet henvender seg til norske kunder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.