Stenger alle butikker

Netthandelen er åpen.

STENGER: Alle butikkene holder stengt. Foto Jysk
STENGER: Alle butikkene holder stengt. Foto Jysk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Møbelkjeden Jysk varsler at de stenger alle sine 105 butikker i Norge lørdag 22. oktober. Enkelte butikker vil være åpne, men ha redusert ha åpningstid.

På nett

Årsaken: Alle ansatte skal på årsfest i Oslo.

Det innebærer at dersom du vil handle på Jysk i morgen, må du gjøre det på nett.

- Vi bruker enorme summer på arrangementet, i tillegg til kostnadene ved å holde våre butikker stengt. Grunnen er rett og slett fordi vi ønsker å investere i våre ansatte og takke de for deres innsats, sier Martina Pohjanen, sjef i Jysk Norge, i pressemeldingen.

VINMONOPOLET: Kvier du deg for å bytte vin du har oppdaget noe feil med på Vinmonopolet? Det bør du ikke gjøre. Her får du en liten oversikt over hva du har lov til å reklamere på eller bytte! Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Åpner mandag

- Vi slår i år rekorden på påmeldinger, så dette er tydeligvis en begivenhet mange av våre ansatte ikke vil gå glipp av. Vi er glad for at så mange vil reise til Oslo for å feire, og tillate oss å hylle deres prestasjoner, sier Pohjanen, fortsetter han.

Butikkene åpner igjen som vanlig mandag 24. oktober.

Jysk har butikker i 48 land. Den første ble åpnet i Danmark i 1979.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer