Stenger butikker

Jysk stenger butikkene over hele landet lørdag.

STENGER: Jysk stenger ned butikker førstekommende lørdag. Grunnen er at de skal på fest. Foto: Jysk
STENGER: Jysk stenger ned butikker førstekommende lørdag. Grunnen er at de skal på fest. Foto: Jysk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jysk har invitert over 1100 ansatte på årsfest, og vil derfor holde de fleste av butikkene sine stengt førstkommende lørdag 21. oktober. Det skriver Jysk i en pressemelding.

Det vil fortsatt være mulig å handle på nett, opplyser de.

Det er ikke første gang at Jysk stenger butikkene sine for å feire de ansatte.

Grunnlegger av Jysk, Lars Larsen, har hatt en fast tradisjon med å by alle sine ansatte over hele verden til en årlig fest. For Jysk Norge innebærer dette omkring 1100 ansatte i 108 butikker.

- Hvert år bruker vi enorme summer på denne begivenheten, i tillegg til kostnadene ved å holde våre butikker stengt. Grunnen er rett og slett fordi vi ønsker å investere i våre ansatte og takke de for deres innsats, sier Martina Pohjanen, sjef i Jysk Norge.

Jysk har informert kundene sine i butikk om åpningstid, og det finnes informasjon på butikken sine nettsider om den enkelte butikk.

Enkelte butikker vil ha åpent som vanlig, mens andre kan ha redusert åpningstid lørdag 21. oktober, opplyser de i pressemeldingen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer