Vinmonopolets åpningstider jul 2021

Stengt på julaften

Stengt tre dager på rad og kort åpningstid på nyttårsaften. Og hva med ølsalget?

STENGT JULAFTEN: Selv om julaften teknisk sett ikke er noen helligdag, holder alle polutsalg stengt denne dagen. Foto: Heiko Junge / NTB
STENGT JULAFTEN: Selv om julaften teknisk sett ikke er noen helligdag, holder alle polutsalg stengt denne dagen. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Vinmonopolet har tidligere oppfordret folk til å gjøre unna julehandelen i god tid før jul. Fra nå og fremover må du påregne lange køer, og med de nye smittevernsreglene vil det også være begrenset hvor mange som får være inne i butikken samtidig, noe som kan gjøre at køene blir lange på utsiden.

Utgangspunktet for Vinmonopolets åpningstider er at polet er stengt på helligdager og har kortere åpent på lørdager og dager før helligdager (med unntak for dagen før Kristi himmelfartsdag). Det er også stengt på julaften, selv om det per definisjon ikke er en helligdag.

Stengt på julaften

Det betyr at åpningstidene for de fleste utsalg frem mot jul er som følger:

Mandag 20. desember: 10-18Tirsdag 21. desember: 10-18Onsdag 22. desember: 10-18Torsdag 23. desember: 10-18Fredag 24. desember: stengt (julaften)Lørdag 25. desember: stengt (1. juledag)Søndag 26. desember: stengt (søndag/2. juledag)

Altså kan du handle helt frem til klokka 18 på lille julaften, men det er nok i så fall lurt å være ut i god tid før stengetid på grunn av kø.

Åpent på nyttårsaften

Uka etter er det verdt å merke seg at polet er åpent på nyttårsaften, om enn noe kortere, siden 1. nyttårsdag er en helligdag:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer