Pakkeutlevering

Stengt utleveringssted? - Vent på ny SMS

Det er kun «et knippe» pakker som er rammet av nedstengingen på Østlandet, ifølge Postnord.

POST: Denne pakken ble sendt til den lokale postutleveringen, selv om den fikk plass i postkassa. Video: Øystein Bergrud Fossum Vis mer
Publisert

Under pressekonferansen i går kveld så kom det frem ny informasjon fra regjeringen: De har snudd på noen av de første tiltakene, og definisjonen «matbutikker» inkluderer nå også kiosker, helsekost og andre som i hovedsak omsetter matvarer.

Det betyr at mange av de kioskene som skulle holde stengt, er åpne igjen - og dette er godt nytt for Postnord og de som venter på pakker levert av dem.

Dette skjer når utleveringsstedet er stengt

Postnord har imidlertid også noen utleveringsstedene som ikke omsetter matvarer, hvilket blir stengt på Østlandet. Dette er for eksempel blomster-, jernvare- og bokbutikker.

- Pakkene som ligger på et stengt utleveringssted vil bli hentet av oss snarest mulig og levert videre til nærmeste alternative utleveringssted, sier kommunikasjonsrådgiver Haakon Nikolai Olsen til Dinside.

- Mottakerne vil bli informert, og så fort forsendelsen har ankommet det nærmeste alternative hentestedet, vil kunden få en ny SMS fra oss, opplyser han videre.

Olsen understreker likevel at dette kun gjelder «et knippe» utleveringssteder som har stengt, så det er ikke snakk om de største volumene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer