Stilig til skolestart

Det er ikke bare klærene som skal være i orden til skolestart. Det er kanskje lenge siden det holdt med et hjemmespikket trepennal med en rød-blå blyant, en gråblyant, en passer, en linjal og et penolviskelær og gråpapir til å binde rundt bøkene. Møt Diddl, Pucca, Spirit og Spiderman.

Publisert
Sist oppdatert

- Diddl, diddl, diddl, høres det fra en entusiastisk liten knott.

Søtt småbarnsbabbel fra lillegutt som er med mor i bokhandelen, tenker jeg. Eller? Han ser ut som han akkurat har lært å gå, men han burde da ha lært å snakke rent?

Det har han. Diddl er nemlig ikke søte babylyder, men en av høstens store slagere på skoleutstyrsfronten. For ordens skyld: Diddl er en liten mus som befinner seg på skolesekker, blyanter, pennaler, drikkeflasker etc som er lyseblå. Er de lyserosa heter musen Diddlina. Du kan også få parksekk i Diddl-serien. Det er denne den lille har fått øye på.

BILDESPESIAL: Her er høstens kuleste utstyr til skolebarna.

Pucca, Spirit og Spiderman

I disse dager inntar norske skolebarn butikkene på jakt etter Spirit, Pucca, Spiderman, Diddl og Diddlina. Eller kanskje Hello Kitty? Det er ikke lenger bare merket på klærene som har noe å si - barn, og faktisk barnehagebarn, vet akkurat hva de vil ha når de kommer inn i butikken for å gjøre innkjøp til skolestart.

- Mamma jeg vil ha hester, kommer det fra en 9-årig jente, lyserosa fra topp til tå og to lange blonde fletter som henger pent og ryddig nedover ryggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer