Stol ikke blindt på Statoil!

Statoils strømtilbud for annet halvår er sannsynligvis gunstig, men selskapet har i noen kommuner sammenliknet med en for høy strømpris for det lokale everket.

Publisert

Statoil kjører for tiden den kanskje største reklamekampanjen for husholdnindsstrøm vi hittil har sett i Norge. Kampanjetilbudet, som er annonsert med helsiders annonser i de største avisene, på internett og ved hjelp av Direct Mail (DM), innebærer at man får billig strøm fra begynnelsen av juli og ut året.

Hvor billig er Statoils tilbud, og hvor mye kan du spare? Det forklarer Statoil i sine DM-er, som er distribuert i postkassene flere steder i landet. Det er trykket lokale versjoner av denne reklamebrosyren, hvor strømprisen til den lokale leverandøren er sammenliknet med Statoils.

Dessverre har Statoil i denne brosjyren brukt gale priser for sammenlikningen i minst to lokalområder:

I Hafslunds lokalområde i Østfold har Statoil sammenliknet med en Hafslund-pris som bare gjaldt noen dager etter at brosyren ble distribuert. Innen noen ville har rukket å bytte tilStatoil, ville Hafslund ha satt prisen kraftig ned. Hafslund hadde også varslet enda en prisnedgang, fra 31. mai, til et nivå omtrent like lavt som det Statoil tilbyr fra begynnelsen av juli.Statoil skriver i sin brosyre at Hafslund vil sette ned prisen, men bommer på nivå og dato.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer