Stopp tyven

Å unngå innbrudd kan gjøre livet ditt bedre! Sjekk her hvordan du kan gjøre enkle tiltak som holder de ubudne gjestene borte.

Publisert
Sist oppdatert

Timesvis med arbeid

De av oss som - en eller flere ganger - har vært utsatt for innbrudd i vårt hjem, vet hva det handler om: Mange mange timer med frustrasjoner og jobb - før du er tilbake til akkurat det samme utgangspunktet...

Og vi bruker mye mer tid på å rette opp skadene, enn tyven bruker på udåden. Ifølge Huseiernes Landsforbrund bruker en erfaren innbruddstyv bare 30-40 sekunder på å bryte seg inn i hjemmet ditt.

Så hvorfor ikke - før du opplever tragedien - gjøre noe med situasjonen? For mye kan faktisk gjøres, også med enkle midler og tiltak.

DE BESTE RÅDENE MOT INNBRUDD I DITT HUS.

Færre innbrudd

Til tross for at mange fra tid til annen opplever innbrudd, melder forsikringsbransjen om en merkbar nedgang i antall utbetalinger etter innbrudd, tyverier og ran de siste årene. Bedre sikring av hjemmene, spesielt med alarmer, er årsaken, mener bransjen, ifølge NTB.

- Vi tolker helt klart nedgangen slik at folk er blitt mye bedre til å sikre huset. Det gjelder både vinduer, dører og montering av alarmer. Dessuten virker det som om folk samarbeider mer om å ta vare på husene sine. Det slår ut i innmeldte krav, opplyser informasjonsrådgiver Helene Lund i Finansnæringens Hovedorganisasjon til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer