G-sport og Intersport konkurs

Stoppet leveranser etter konkursen

PostNord gjenopptar nå likevel leveranser av varer fra G-sport og Intersport, etter avtale med Gresvig-boet.

PAKKER FRA G-SPORT BLE STOPPET: Etter konkursen i G-sport og Intersport ble alle leveranser av pakker fra butikkene stoppet av PostNord. Nå er de kommet til en enighet med boet etter Gresvig-konsernet, og leveransene gjenopptas. Foto/montasje: NTB scanpix/privat skjermdump
PAKKER FRA G-SPORT BLE STOPPET: Etter konkursen i G-sport og Intersport ble alle leveranser av pakker fra butikkene stoppet av PostNord. Nå er de kommet til en enighet med boet etter Gresvig-konsernet, og leveransene gjenopptas. Foto/montasje: NTB scanpix/privat skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter konkursen i G-sport og Intersport (Gresvig-gruppen) er det noen spørsmål som har meldt seg - som om man fremdeles kan bruke gavekort og tilgodelapper.

Vi har også fått henvendelser fra lesere som lurer på hva som skjer med ting de har kjøpt på nett fra den konkursrammede kjeden.

- Hva gjør jeg?

Fredrik kontaktet Dinside og fortalte at han hadde bestilt varer på Gsport.no, som han venter på skal bli levert. Tirsdag oppdaget han at i PostNords app at forsendelsene var blitt stoppet.

STOPPET: Dette møtte Fredrik da han skulle sjekke hvordan det lå an med levering av pakkene fra G-sport. Nå er han glad alt ser ut til å ordne seg. Skjermdump: Privat
STOPPET: Dette møtte Fredrik da han skulle sjekke hvordan det lå an med levering av pakkene fra G-sport. Nå er han glad alt ser ut til å ordne seg. Skjermdump: Privat Vis mer

- Jeg kontaktet kundeservice og de forteller at det antakeligvis har med konkursen å gjøre, og henviser meg til Gsport. De fortalte videre at jeg ikke har lov til å hente ut varer selv fra deres lager. Jeg har en faktura til forfall på disse varene som forfaller neste uke. Jeg har jo ikke lyst å betale denne dersom jeg ikke får varene, skrev Fredrik til Dinside, og lurte på hva han skulle gjøre.

- Starter leveranser som normalt

Dinside var tirsdag ettermiddag og kveld i kontakt med pressetalsmann for Gresvig-gruppen, Are Slettan, som først kunne fortelle at boet jobbet med å finne en løsning med PostNord.

Han sa videre at det praktiske nok kunne ta litt tid, men at alt tydet på at det ville komme på plass og at kundene skulle få levert varene sine.

Tirsdag kveld kom løsningen som gjør at Fredrik og andre som venter på varer fra de konkursrammede selskapene, skal få levert det de har bestilt:

- I kveld (tirsdag kveld, red.anm.) er det inngått avtale mellom boet og PostNord, som starter leveranser til kunder som normalt i morgen, sier Are Slettan for Gresvig-gruppen i en e-post til Dinside.

- Har gjenopptatt transportene

PostNord bekrefter dette onsdag formiddag:

- Det stemmer. PostNord gjenopptok våre transporter for Gresvig tidlig onsdag morgen, uttaler Bjørn Thorvaldsen, kommunikasjonssjef i PostNord.

- Vi kjørte ikke ut leveranser for Gresvig i går. Men etter enighet med konkursboet, gjenopptok vi transportene i dag, utdyper han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer