Stor pristest på mobil

PRISTEST: De er små, veier lite og har gode batterier. Høy gadgetfaktor følger ofte med på kjøpet, men ikke betal mer enn du må. Prisene varierer med opp til 1.700 kroner.

Stor pristest på mobil
Publisert
Sist oppdatert

De kule mobiltelefonene blir stadig bedre, men koster fremdeles flesk. Da bør du i hvert fall ikke kjøpe telefonen på det dyreste stedet.

Vi har funnet prisene både med og uten abonnement i landets nettbutikker, prisene finner du ved å trykke på lenkene til høyre.

Telehuset er dyrest

Jevnt over kommer OfficeShop, Nettshopper, e-Buy, PrimaShop og Komplett ofte gunstig ut, men siden vi har sett på ulike telefoner fra ulike produsenter er det ikke lett å utpeke noen soleklar vinner.

Det som imidlertid er meget klart er at Telehuset er et svært dårlig valg når du skal bestille via nettet.

Skal du ha en telefon uten abonnement kan du faktisk risikere å betale mellom 1.300 og 1.700 kroner mer hos Telehuset enn hos billigste konkurrent.

Med eller uten abonnement

Generelt er det alltid billigst å kjøpe en mobiltelefon samtidig som du binder deg til en teleoperatør. Men husk at bindingsperioden ofte er lang. Det vanlige er enten 12, 18, og faktisk hele 24 måneder.

Det er mye, og DinSide anbefaler ikke lange bindingsperioder. Uansett må du selv være påpasselig på at du skaffer deg et abonnement som passer til ditt ringemønster. Overser du det, vil de pengene du i første omgang sparer på telefonen fort bli spist opp av høye telefonregninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer