Stor tro på norsk økonomi

Mens verdensøkonomien stuper, inntar luksusmerkene Oslo.

Handelsstanden har tro på nordmenns kjøpekraft også i fremtiden. Foto: Colourbox.com
Handelsstanden har tro på nordmenns kjøpekraft også i fremtiden. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oslo børs stuper, bankene setter opp renta, og tabloidene er fulle av overskrifter om hvordan vi blir rammet. Likevel inntar luksusforhandlerne Oslo en etter en.

Går banken din konkurs?

Nytt luksuskvartal

Et nytt motemekka i Oslo sentrum er i full gang med å bli realisert. Prosjektet Eger Karl Johan vil utgjøre nesen et helt kvartal på Egertorget i Oslo og bestå av 25-30 butikker. I tillegg til designermerker som Stella McCartney og Dolce & Gabanna, skal senteret inneholde en egen avdeling med luksussko.

- Vi regner med å åpne i begynnelsen av februar 2009. Akkurat når kan jeg ikke si, men vi antar at butikkene vil være åpne fra 2. februar, sier Marit Elisabeth Jenssen i Søylen Eiendom til DinSide.

Prosjektet føyer seg inn i rekken av luksus- og designbutikker som vil etablere seg, eller nylig har åpnet i Oslo. Tyngdepunktet for luksusbutikkene viser seg å være i Akersgata og øvre del av Karl Johan.

Det dyreste på finn.no

Hermes på banen

Merket Boss er tilbake med egen butikk i Akersgata, og 31. oktober åpner luksusmerket Hermès butikk på Steen & Strøm Magasin i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer