Storbruker: Spar opp mot 8.400

Storbrukere av mobiltelefoni bør velge Chess.

Publisert
Sist oppdatert

Med vårt ringemønster er Chess King desidert billigst med 9.194 kroner. Chess tar i tillegg andreplassen med sitt Move-abonnement.

Deretter følger Combitels MobilPluss Anno og BS Mobil Prater Mye på de neste plassene.

Legg merke til at verken Telenor, NetCom eller Tele2 er inne blant de 10 billigste abonnementene for storbrukerne.

Tele2 Scratch tar 11. plassen med 10.922 kroner per år, mens NetComs ActiveTalk kommer på 14 plass, med en årspris på 11.129 kroner. Billigste Telenor-alternativ finner vi først på 18 plass med sitt Privat+ abonnement.

Merk: ACNs abonnementer er ikke rangert, ettersom de ennå ikke tilbyr MMS.

Da er NETnet også lagt inn i kalkulatoren. De kommer inn på 6. plass. Legg imidlertid merke til at NETnet tar 60 øre ekstra i minuttet hver gang du ringer til venner og kjente med abonnement hos Tele2 og Teletopia.

Ringemønster brukt i kalkisen:

15 minutter samtale hver dag. 3 minutters gjennomsnittslengde. 4 tekstmeldinger og 2 MMS (multimediemeldinger) per dag 50 % av samtalene går til Telenors nett, 50 til NetComs nett 50% av samtalene skjer på dagtid i ukedagene 80% av samtalene går til andre mobiltelefoner 50% av samtalene skjer i helgene.Trykk her for å komme rett til Mobilkalkulatoren!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer