Store forskjeller på forpakning og innhold

Stol ikke blindt på at bildet på pakningen samsvarer med innholdet.

FOTOGEN MAT: Ferdigrettene ser ofte bedre ut på pakken enn i virkeligheten. Foto: Fulmat.se
FOTOGEN MAT: Ferdigrettene ser ofte bedre ut på pakken enn i virkeligheten. Foto: Fulmat.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildet på emballasjen ser forlokkende ut, men innerst inne vet du at innholdet ikke er like delikat.

Ferdigmat er i prinsippet raskt og enkelt å lage, men vil du at det skal se pent ut, er du nødt til å bruke litt tid på presentasjonen. For det er ingen hemmelighet at resultatet sjelden ser like forlokkende ut som på forpakningen.LAG UTROLIGE BILDER: Nettjeneste gjør det enkelt å manipulere

Det svenske matnettstedet Matforum har oppfordret brukerne til å sende inn bilder av hvordan ferdigmatrettene egentlig ser ut. Så mange eksempler er kommet inn, at de forumansvarlige har opprettet en egen nettside med de beste og verste eksemplene på god og dårlig ferdigmat.

Under kan du se et lite utvalg fra Fulmat.se, som viser hvor trist og ekkel ferdigmat faktisk kan vise seg å være. Bildene er gjengitt med tillatelse fra Matforum. Vi tar forbehold om at rettene kan ha blitt tilberedt på feil måte, noe som i tilfelle vil påvirke utseendet.

Vi er klar over at enkelte av eksemplene fra den svenske matnettsiden ikke finnes i frysediskene i norske butikker. Andre, for eksempel en del av produktene til Findus, finnes også i det norske markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer