Store prisforskjeller på WAP-telefon

Det er fire tusen kroner å spare på å vente én uke om du går rundt og sikler etter den første ordentlige WAP-telefonen, 7110 fra Nokia!

Publisert

Første kjede ut med Nokias nye 7110 er, etter det DinSide forstår, MTX Mobiltelefonexperten. Her har flere butikker allerede fått sine første eksemplarer av det nyeste nye på mobilfronten. Det er tydelig at de satser på å melke markedet grundig før det store slippet kommer - forhåpentligvis i løpet av neste uke.

Bevisst strategi

Men det er også grunn til å anta at denne "dryppleveringen" er en bevisst strategi fra Nokiakonsernet for å skru opp interessen rundt produktet. Dette har de nemlig gjort før: Ved lanseringen av 8810 fikk også kun utvalgte butikker én eller svært få apparater den første tiden. Interessen blant presse og publikum var stor, og prisene ble satt deretter i starten.

Det er utrolig hvor mange som faktisk er villige til å legge ut flere tusen kroner ekstra for å være først ute med å sikre seg det nyeste av ny teknologi.

Suveren pristopp

På MTXs Nokiastore i Byporten i Oslo har de fått inn de første eksemplarene av 7110 denne uken. Av disse er noen solgt, men fredag morgen er det fortsatt tre tilgjengelige for de mest ivrige WAPerne. Men må du ha denne nyvinningen nå med en gang, så må du også regne med å betale for det. Hele 8.990 kroner forlanger Mobiltelefonexperten for apparatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer