Store prisforskjeller til mobil

Telefonkalkulatoren viser nå at det ikke er mye å spare på å bytte teleoperatør for innenlandssamtalenes del. Men for samtaler til mobiltelefon er det fortsatt solide prisforskjeller.

Store prisforskjeller til mobil
Publisert

Det ser ut til at det snart blir mindre å hente på å velge andre telefonleverandører enn Telenor. Etter at gigantens utspill om én tellerskrittsats for hele landet ble gjort kjent i forrige uke, har de andre teleleverandørene blitt presset til å vedta lignende takster. Og selv om flere av dem nå er i hissige forhandlinger med Telenor om prisene på samtrafikk (det selskapene må betale Telenor for bruke Telenors nett), er det slett ikke sikkert man får medhold i klagene til Post- og Teletilsynet og Konkurransetilsynet. Og siden leverandørene nå hevder å tape penger på sin innenlandstrafikk, kan det være vi når har nådd en foreløpig prisbunn.

Konkurranse med effekt

Drøye ett års konkurranse i telemarkedet har altså allerede gitt forbrukerne langt billigere telefon. Fra i dag kan du ringe lokaltakst i hele landet både med Telia, Tele2 og Teleman. Om en måned gjelder det samme for Telenor og sannsynligvis også Privatel. Dette kan du også lese mer om 3831 TARGET="_top">her. Fra i dag kan også Netcoms mobilkunder velge å benytte Netcom som fasttelefon-leverandør. Dette tilbudet kan du lese mer om i denne 3682 TARGET="_top">artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.