Billigste mobilabonnement, september 2022

Store prisforskjeller

Vi har sjekket prisene på 121 mobilabonnement – her er det penger å spare!

VELG RIKTIG: Mange kan spare mye penger på å velge riktig mobilabonnement - eller få mer mobildata for pengene. Foto: Shutterstock / NTB
VELG RIKTIG: Mange kan spare mye penger på å velge riktig mobilabonnement - eller få mer mobildata for pengene. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Hvert kvartal sjekker DinSide prisene på norske mobilabonnement, og denne gangen har vi like gjerne dratt igjennom alle de 121 abonnementene som tilbys til folk flest, for å se hva de ulike operatørene tilbyr til hvilken pris.

Siden forrige prissjekk i juni har det verken kommet eller gått noen mobiloperatører, og strengt tatt har det ikke skjedd noen store forandringer på prisene heller. Men fortsatt er det mye penger å spare på å velge rett.

Vi har delt opp i tre og sett på hvilken operatør som gir deg mest for henholdsvis 200 kroner, 300 kroner og med ubegrenset sum. Som vanlig har vi kun sett på prisene som gjelder for alle, og ikke om du er under 30, har andre produkter fra samme selskap, vil ha abonnement til flere familiemedlemmer og den slags. I tabellene tar vi heller ikke hensyn til eventuelle ekstratjenester man får ved å være kunde.

Mest under 200 kroner

Vi begynner med de rimeligste abonnementene. Her er hva operatørene tilbyr dersom du har en smerteterskel på 200 kroner:

Som sist er det ingen som kan tukte Nicemobil i denne kategorien, som tilbyr 10 GB mobildata, med rollover, til 200 kroner måneden. Selskapet er Ice sitt datterselskap og tilbød tidligere kun abonnement med eSIM (ikke-fysisk SIM-kort), men har siden den gang åpnet for at kundene også kan bruke fysiske SIM-kort. Her får du altså 10 ganger så mye data som Talkmore ved å betale ei krone ekstra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer