Pristest:

Store prisforskjeller

Lite slår det å sette seg til i påskesola med Kvikk Lunsj og appelsin. Ikke minst når man har spart noen kroner på å handle der det er billigst.

BILLIGST: Det er mye å spare på å handle der det er billigst, viser DinSides ferske pristest på påskevarer. Foto: Gorm Kallestad / NTB
BILLIGST: Det er mye å spare på å handle der det er billigst, viser DinSides ferske pristest på påskevarer. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Med påsken like rundt hjørnet, kan det være greit å vite hvor det er billigst å handle inn.

DinSide har derfor igjen tatt turen til butikkene for å sjekke prisen på et knippe påskevarer:

Kvikk Lunsj, Nidar Påskefavoritter, marsipanpølser, Nidar Sjokoladeegg, Toro Vaffelmix, egg, appelsin og lammelår (frossent).

Denne gang har vi samtidig tatt med en favoritt hos mange, nemlig Freia sine fylte påskeegg.

Vi kan med en gang avsløre en ting: Her er det penger å spare!

Økt pris på Kvikk Lunsj

Da DinSide sjekket prisene hos lavprisbutikkene og Oda i slutten av mars, knivet butikkene bokstavelig talt om å ha billigst Kvikk Lunsj.

DinSides nyeste pristest viser at Extra fortsatt selger Kvikk Lunsj til 3,38 kr/stykk, mens Kiwi har økt fra 3,38 til 4,93 kr/stykk for Kvikk Lunsj. Prisene er omregnet fra henholdsvis 4 og 3 pakning hos butikkene.

Derimot størst økning finner vi hos Oda, som har økt fra 3,38 til 6,25 kr/stk.

Store forskjeller

Ved flere pristester, slik som DinSides pristest i slutten av januar, var det lite som skilte Oda og de tre lavprisbutikkene Rema, Extra og Kiwi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer