Store sko, små priser

De blir mobbet for sine store føtter og utvalget av sko er forholdsvis labert. Heldigvis kan de tross alt trøste seg med at de ikke trenger å betale kvadratmeterpris for skomaterialet.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke gå i for små sko. Har du kalde føtter? Hei BigFoot... Det er ikke vanskelig å finne måter å erte folk med store føtter på.

Størrelse 53

Med tanke på våre storfotete medborgere tok vi en tur innom hovedstadens - sannsynligvis eneste - butikk rettet direkte mot folk med store føtter.

SE BILDENE AV SKOENE SOM PASSER BIGFOOT

Det er ingen overdrivelse å si at størrelsene er enorme. Butikken "Store Sko" i Trondheimsveien selger damesko i størrelse 41,5-45 og herresko i størrelse 46-53.

Min egen størrelse 39 føles så godt som usynlig blant disse storfotete fetre og kusinene.

Store sko, små priser

Store skostørrelser er heldigvis ikke ensbetydende med store priser. Innehaveren av "Store Sko" forteller at prisene på skoene i butikken ofte er helt like de prisene som tas for sko i vanlige størrelser.

- I verste fall tar leverandøren 10-15 prosent ekstra for de store sko. Men det er også mange som ikke tar mer i det hele tatt, sier han.

At storfotete personer må slite med mindre utvalg, er ingen hemmelighet. Da vi var på besøk i butikken, var det et par eldre damer i butikken for å kjøpe sko. Damene måtte gå med uforurettet sak. Det var ikke størrelsene som var et problem, men at de ikke fant den typen sko de likte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer