Største salg etter Black Friday

Siste mandagen i mai feirer amerikanerne Memorial Day – det betyr også store salg du kan benytte deg av denne helgen.

STORSALG: Mange gode tilbud å benytte seg av denne helgen. Salget i forbindelse med Memorial Day er regnet som det største etter Black Friday i USA. Foto: Tuva Moflag
STORSALG: Mange gode tilbud å benytte seg av denne helgen. Salget i forbindelse med Memorial Day er regnet som det største etter Black Friday i USA. Foto: Tuva Moflag Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne helgen er amerikanerne opptatt med å feire «Memorial Day weekend». Siste mandagen i mai hedrer amerikanerne sine falne soldater. Dagen markeres med alt fra parader og konserter, til store salg i butikker og varehus.

Det er gode nyheter for deg som liker å handle på nett. Slår du til nå kan du spare fra 10-90 prosent på utvalgte varer.

Les også: Coop kutter i bonusen

Allerede i gang

Mai-salget er allerede i gang, og varer til over helgen. I motsetning til Black Friday, hvor mye braker løs på en og samme dag, har mange av butikkene startet sitt Memorial Day-salg allerede.

For å orientere deg i jungelen av tilbud denne helgen kan du gjøre et nettsøk på «Memorial Day sales». Da vil du få opp treff fra butikkene selv, men også fra nettsider som har oversikt over de ulike tilbudene. Prøv eksempelvis memorialdaysales2013.com for å se en liste over butikker som har salg denne helgen.

Blant tilbudene vi har funnet er det 25 prosent avslag hos Ralph Lauren, 50 prosent avslag hos Aeropostale, og 30 prosent avslag hos Dockers.

Slik får du varene hjem

En del av de store varehusene har etter hvert gjort det svært enkelt å handle fra Norge. Besøker du eksempelvis macys.com kan du få prisene oppgitt i norske kroner, samtidig som frakt og avgifter legges til i kassen. Hvis alt fungerer etter planen skal du dermed ikke få noen overraskelser etter at varene er mottatt i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer