Stortest av DVD-nettbutikker!

TEST: Kun 4 av 11 nettbutikker tilfredsstilte våre krav! Her får du se hvor lang tid nettbutikkene egentlig bruker på å levere din bestilling. Se hvor DU bør bestille dine filmer, og hvilke butikker du bør holde deg unna!

Publisert

DinSide har flere ganger testet norske nettbutikker, og vi har da rangert nettbutikkene etter pris.

Fra våre lesere har vi imidlertid fått klar beskjed om at de er mye mer interessert i butikkenes reelle leveringstid.

I følge våre lesere er det nemlig stor forskjell på den leveringstiden butikkene selv oppgir, og hvor lang tid de egentlig bruker.

DinSide svikter selvfølgelig ikke, og det er ingen grunn til å legge skjul på at også vi ble skuffet over hvor treige mange av nettbutikkene egentlig var.

Hvilke butikker har vi testet?

Vi har testet åtte norske og tre utenlandske nettbutikker. Butikkene er valgt fordi de er godt kjent blant de fleste nettbrukere, har et relativt godt utvalg av filmer, og fordi de selv profilerer seg sterkt ved reklame.

Det betyr selvsagt ikke at vi har klart å få med absolutt "alle" nettbutikkene, men vår erfaring er at de som er med i vår test er flittig besøkt av våre kjøpeklare lesere. Det alene gjør at testen bør passe DEG midt i blinken!

Følgende norske nettbutikker er med:Abc-dvd.noAkersmicBoxmanCompact-husetDvd-klubbenDvd-Online.noDvd-zone.noShopnett.noOg tre utenlandske:amazon.co.ukexpress.comReel.com

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer