Støvsug strømregningen

Dagens strømsparetips gir deg nok en god grunn til å holde rent.

Publisert
Sist oppdatert

Man lærer noe nytt hver dag.

DinSides leser Trines tips til hvordan spare mer strøm i hverdagen lyder som følger:

Husk å støvsuge bak og inni alle elektriske apparater med jevne mellomrom! Baksiden av kjøleskap og frysere samler mye støv, og i og med at de alltid står på er det her mye penger og spare.

(Husk også at det er kjempeviktig å avvise når det har samlet seg mye is inni skapene!!)

Altså: Støvet som samler seg på og i alle elektriske maskiner gjør at disse må jobbe mer for å kjøles ned.

Datamaskiner, tv-apparater osv. osv som står rundt på soverom er spesielt utsatt fordi det på disse rommene naturlig forekommer mye støv fra sengetøy etc.

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal!

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm!

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Se hvem som vant første runde av konkurransen

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, har vi trukket ut en av de innsendte.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer