Stripp deg i form

Stripping er på vei ut fra dystre herreklubber og inn i treningsstudioene. Amerikanske mosjonister melder seg nå på strippekurs for å komme i bedre form.

Publisert
Sist oppdatert

Vegar K. Vatn

En av treningskjedene som tilbyr strippekurs er Crunch, som har omtrent 30 sentre i USA og skryter av at de tilbyr noe annerledes. De sier at strippetimer, med eller uten stenger, ikke er en utfordrer til step eller andre populære treningsmetoder, men det er en nisje som har fans blant de litt som er litt modigere enn gjennomsnittet, melder AP.

- Vi slår ut håret og får den jenteklubb, pysjamasparty-følelsen, sier instruktør Teri Jaworksi, som jobber ved et studio som kun har kvinnelige medlemmer i Los Angeles.

- Det er god trening, og man blir helt utmattet av det, sier hun.

Aerobicinstruktør David Doyle, som jobber ved Crunch i Chicago, sier kundene på strippekursene er ” vanlige folk som vil gjøre noe som ikke er helt vanlig”.

- Man blir stripper for en time, sier han.

Han tror det er et marked for strippetimer i Chicago, men at det antagelig ikke passer for alle byer.

- Det er ikke sikkert Kansas er klar for dette.

Forretningsmannen Randy Blacker har tatt patent på en flyttbar strippestang som kan settes opp hjemme og plassert diskré ut av syne når den ikke er i bruk. Firmaet hans, Pacific International Marketing and Promotion, har solgt dem i to år til kunder over hele USA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer