Strømkalkulatoren

De fleste bør kunne spare rundt en tusenlapp på å skifte strømleverandør. Finn ut hvilken leverandør du bør velge og hvor mye du kan spare med DinSides strømkalkulator. Tusen kroner på fem minutter er 12.000 i timen!

Strømkalkulatoren
Publisert

Alle energiverk i Norge er pålagt å innberette sine strømpriser til Konkurransetilsynet hver uke. Hver mandag publiserer tilsynet prisene og litt etter gjenspeiles de nye prisene i DinSides strømkalkulator.

Lett å sammenlikne

I flere år har det vært anledning til å kjøpe strøm av andre selskaper enn det som eier det lokale nettet der huset ditt ligger. Men det har ikke vært så lett å sammenlikne priser, og det har heller ikke vært så enkelt å bytte leverandør. Det måtte blant annet skje til visse tider, fire ganger i året. Men Konkurransetilsynet har gjort en stor jobb i dette markedet, og nå kan man bytte leverandør hver uke, om man vil. Det er en enkel formalitet å bytte og det er ingen ting som tilsvarer bankenes etableringsgebyrer. Det er gratis å bytte.

Tar hensyn til alt

Det er idag hele fire priser på strøm til husholdningene. Man betaler én pris pr. kilowattime i nettleie. Dette er frakten av strømmen fra sentralnettet og til husveggen din. Nettet eies som regel av det lokale e-verket, gammelmonopolisten i kommunen. Mange e-verk krever også inn et fastbeløp for nettleien, som påløpet uansett hvor mye strøm du bruker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer