Strømmen Storsenter utvider

Flere Norgesnyheter blant de nye butikkene.

Dette er noen av nyhetene blant de utenlandske kjedene som blir å finne på Strømmen Storsenter fra i høst. Foto: All over press
Dette er noen av nyhetene blant de utenlandske kjedene som blir å finne på Strømmen Storsenter fra i høst. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Strømmen Storsenter utenfor Lillestrøm i Akershus er under utbygging, og senteret skal stå klart i større utgave 25. oktober i år. Da blir kjøpesenteret Norges største i antall butikker, ifølge senterleder Per Kristian Trøen.

– Vi ligger i et vekstområde, og det har vært stor interesse for å etablere seg i det nye Storsenteret, sier Trøen til DinSide.

Også Oslos nye mathall åpner i oktober

Nye kjeder til Norge

Før utvidelsen hadde Strømmen Storsenter 118 butikker fordelt på 35.000 kvadratmeter. Fra slutten av oktober vil det romme nærmere 190 butikker fordelt på 65.000 kvadratmeter.

Dessuten vil det være flere Norgesnyheter blant kjedene som åpner opp på Strømmen Storsenter i oktober:

  • Den tyske motekjeden New Yorker, som har butikker i over 30 land. Finnes fra før i Sverige og Danmark, og satser på mote til de mellom 15 og 25 år.
  • Superdry, en av Storbritannias mest populære motekonsept som selger klær og accessories til kvinner og menn.
  • Boomerang, som er en svensk kleskjede med butikker også i Danmark og Finland.
Andre butikker som ikke har vært å finne på storsenteret tidligere, er blant annet Home&Cottage og Gina Tricot. Sistnevnte kjede dukket opp i Norge for noen år siden.

– Vi ønsker å være en destinasjon for mote, men vil etter utbyggingen også være en destinasjon for salg av interiør, sport og elektro, sier Trøen, og legger til at de satser på en bred kombinasjon av butikker.

– Vi ønsker å kombinere populære kjeder med mindre nisjebutikker. Vi legger blant annet til rette for flere lokale kremmere, sier Trøen.

Les også: Slik gikk det da DinSide besøkte Ullared

Holder åpent under utbyggingen

Selv om senteret er under utbygging, holder de åpent, men enkelte butikker har vært nødt til å stenge midlertidig for å gi plass for utbyggingen. For tiden er det derfor ingen matbutikker på storsenteret.

Men fra høsten av åpner både Rema 1000 og Meny, ifølge senterlederen. I tillegg skal senteret få flere nye spisesteder, ifølge senterets nettsider.

Les også: Hvilket er størst? Strømmen må konkurrere med dette kjøpesenteret om tittelen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer