Studentrabatter

>> Tilbake til hovedartikkelen

Studenter med gyldig studiebevis betaler halv pris på flytoget.
Studenter med gyldig studiebevis betaler halv pris på flytoget. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rabatter på kollektivtransport

Har du et gyldig studentbevis, er det rabatter å hente på kollektivtransport. NSB tilbyr 25 prosent rabatt på ordinære billettpriser, og 40 prosent rabatt på periodebilletter. Du må bevise at du er student, og at du har betalt studieavgiften. NSBs genrelle studentrabatt gjelder ikke for lokaltog i Trondheim og Stavanger eller innenfor Stor-Oslo lokaltrafikk. Her tilbyr den enkelte fylkeskommune andre rabattordninger.

Reiser du med Flytoget får du halv pris på billettene dersom du er student. Husk gyldig studentbevis.

Vil du ta buss til et av nabolandene vår i skandinavia, kan du vurdere Swebus Express. 180 steder i Sverige og Danmark. Du slipper å bestille billett, og selskapet garanterer plass. Selskapet tilbyr 20% studentrabatt.

Nettbuss har forskjellige rabattordninger, avhengig av hvor du tar buss fra og til, og hvilket av tilbudene du bruker. Se på denne nettsiden for hvilke rabatter som gjelder deg. TIMEkspressen, som er tilknyttet det samme busselskapet, gir som regel 25% rabatt på reiser, dersom du kan vise fram gyldig studentbevis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer