Sun FX Airbrush: Ikke for den bluferdige

Undertegnede dro for å prøve Tan FX på Ma Clinique på Frogner i Oslo. Heldigvis er jeg ikke så fryktelig redd for halvnakenhet.

Publisert
Sist oppdatert

Nye stillinger

Jeg står i en ganske så sær stilling, i papirtruse. Foran meg står en dame, på kne, med en omvendt støvsuger i hånden og gir meg kjappe instruksjoner på løpende bånd. Sett foten ut til siden, vri hoftenopp og ut, la overkroppen være vendt mot døren, løft underarmen opp, nei ikke hele, sånn ja - og hold.

Jeg takker høyere makter for tidligere danselæreres terping på isolering av bevegelser. Ikke fordi man trenger det, atmosfæren er absolutt både hyggelig og vennlig, og jeg er nok ikke av de aller mest sjenerte, men det kunne nok lett blitt litt pinlig med for mye dikkedarer - frem og tilbake - for ikke å si tidkrevende.

Er du av den mer bluferdige typen vil du kanskje sette pris på å være alene i din halvnakenhet. Trykk her for å lese om selvbetjente selvbruningskabinetter.

Underveis i behandlingen kan jeg kan se sprayen legge seg i ørsmå dråper på huden, og at brunfargen umiddelbart utvikler seg på de forskjellige delene av kroppen. Spennende!

Fargen

Samme dag kan jeg se de ørsmå mørkebrune sprayprikkene på enkelte deler av kroppen. Jeg føler meg litt skitten først, men det går over når huden følger etter og blir gradvis mørkere, så flekkene ikke synes så godt. Skulle imidlertid ønske jeg hadde gjort dette etter jobb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer