Surf kjapt & billig

Hvor god Internettforbindelse har du? Og hva får du for pengene du betaler for å være tilknyttet nettet? Ved hjelp av DinSides Surfometer og Surfekalkulator kan du teste både hastighet og pris, og finne ut hvordan du kan få best mulig nett-tilgang, for en billigst mulig penge.

Publisert
Sist oppdatert

Surfometer

Ved hjelp av DinSides Surfometer kan du måle hastigheten på Internettforbindelsen din enten du har modem, IDSN, bredbånd eller annen tilkobling til det verdensomspennende nettet.

Hvorfor det?

- Internettet virker jo, tenker du kanskje. - Hvorfor trenger jeg å vite hvor fort det går??

Spiller du mye spill fra nett? Klarer du ikke å vente til i morgen med å se hva Jens August foretar seg på Hotell Caesar, men må sniktitte litt på Internett hver kveld? Da er det jo kjedelig om det skulle hakke litt, akkurat når den store hemmeligheten blir avslørt.

Eller er det helt omvendt? Begrenser din Internettbruk seg til å sjekke en mail i ny og ne, helt uten bilder og farger - og andre tunge vedlegg? Da kan det hende du sløser bort unødvendige kroner på et alt-for-kjapt system, selv de mest avanserte brukerne vil ha problemer med å utnytte til fulle.

Trykk her for å måle hastigheten på Internettforbindelsen din.

Surfekalkulator

Når du har funnet ut hvor stor opp- og nedlastingshastighet du har - kan du jo sjekke hvor mye du bør betale for dette. Det er nemlig ikke sikkert at den leverandøren som er billigst for lav hastighet, er lønnsom for høy - eller omvendt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer