Surf kjapt, trygt og billig

Det er dumt å sitte med en treg bredbåndslinje, men enda dummere er det å betale for mye for sofasurfingen. Vi viser deg de billigste og dyreste alternativene - enten du har bredbåndslinje eller modem.

Publisert
Sist oppdatert

Alle vet at det er dumt å betale for mye, det store problemet er å finne fram til det alternativet som er billigst for akkurat deg. Per idag er det nemlig ufattelige 437 ulike abonnementer å velge mellom på landsbasis. Om vi kun fokuserer på Oslo, krymper utvalget ned til 184 alternativer å velge mellom. Likevel: Det sier seg selv at dette gjør det vanskelig å beholde oversikten.

Heldigvis gjør DinSides surfekalkulator jobben for deg.

Vi gjør det enkelt

Kalkulatoren inneholder alle de norske internettabonnementene vi kjenner til, og viser hvor mye de ulike abonnementene vil koste deg det første året. Dette inkluderer også etableringsavgift der dette er aktuelt.

Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på beregn-knappen, og deretter på ønsket abonnement for å se en detaljert utregning over hva internettilgangen vil koste deg det første året.

Trykk her for å rett til DinSides surfekalkulator

Slik gjør du det

Det første du oppgir er hvilke krav du stiller til hastigheten på internettforbindelsen din, og valgene er enkle: Alternativet ”Ingen”, viser deg prisene og hastigheten til absolutt alle leverandørene og deres ulike abonnementer. Per dags dato ligger det hele 437 alternativer i kalkulatoren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.