Surf til 4 kroner timen

Tele2 gir sine kunder et uslåelig tilbud på surfing: Halv pris i forhold til Telenors vanlige minuttpris.

Publisert

Konkurransen om telekundene gir lavere priser på tellerskritt. Nå er det særlig internettkundene som er i vinden. Forrige uke kunne DinSide fortelle deg at du snart kan surfe gratis med Gratistelefonen. Men det er usikkert når dette tilbudet er på plass. Før dette blir en realitet er det andre måter å surfe billigere på som snart blir tilgjengelig. Både Tele2 og Telenor planlegger rabattordninger i stil med Nære&Kjære og Familie&Venner. Telenors rabatt innføres fra 25. mars. Tele2 har ikke avslørt datoen enda. Rabattene som Telenor og Tele2 tilbyr, kan du lese mer om i denne 2268 TARGET="_top">artikkelen.

50 prosent avslag

Nå er det ingen som kan slå Tele2s tilbud til sine kunder. Frem til 1. april kan du surfe med Tele2 til 4 kroner timen! Det er under halv pris av det du må betale til Telenor nå.

Surfepriser frem til 1. aprilSelskapStartprisMinuttpris 08-17minuttpris 17-08 og helgTele20,400,120,067Telenor0,400,25/0,22*0,14Telia**0,450,220,14*)Telenors pris uten rabatt fra 25.3.99. **)Telias priser fra 20.2.99.

Også etter 1. april får du hos Tele2 rabatt på surfingen. Med en egen surfetakst må du betale 24 øre på dagtid, og 13,5 øre på kveld og i helgene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer