Meny

Svarer etter prisfeil

- Det tar tid å gå igjennom alle korrigeringer og derfor vil eksempler som dette forekomme, forklarer Nina Horn Hynne i Meny.

Publisert

En av DinSides lesere ble overrasket da han tok turen til Meny Fornebu. Det skyldes at Strandamør Snacks-pose på 250 gram skal ha hatt høyere kilopris sammenliknet med posen som inneholder 120 gram.

- Det er ikke første gang at den store forpakningen har dyrere kilopris enn den lille. Forbrukere må ha hjernen skrudd på når de handler, mener tipseren.

Da DinSide sjekket prisene på Menys nettbutikk viste det seg at tipserens observasjon stemte. Strandamør-posen som inneholder 250 gram har en kilopris på 368 kroner, mens posen som inneholder 120 gram har en kilopris på 340 kroner.

Kommunikasjonssjef i Meny, Nina Horn Hynne, forklarer til DinSide at Meny skal ha best utvalg, kvalitet og handleopplevelse, men at feil som dette kan forekomme.

- Samtidig ønsker vi å gi trygghet for pris og ha gode tilbud. Vi har de to siste ukene satt ned prisene på nær 2500 populære hverdagsprodukter og gjør nå manuelle korrigeringer på refillvariantene og storforpakninger ettersom vår hovedregel er at det skal være billigere å kjøpe refill-produkter og større forpakninger, skriver hun og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer