Svette januarkampanjer

Landets mange treningssentre frir til sideflesk og fagre nyttårsløfter og vil gjerne hjelpe deg å bli kvitt juleribben før sommeren. Dessuten har de kampanjetilbud.

Publisert
Sist oppdatert

Januar-panikk

Det er varmt og fuktig. Det dugger på rutene. Med innbitte uttrykk løper, tråkker og pumper vi jern, i takt med trance-versjoner av fjorårets poplåter.

Dette gjør vi altså frivillig - og vi betaler gladelig 6.000 kroner i året for det. Ekstra lett er det å la seg friste til å melde seg inn i januar, når innmeldingstilbudene står i kø. Treningssentrene frister med gratis vannflaske, gratis innmeldingsgebyr (mot et lite administrasjonsgebyr), rabatter - for ikke å snakke om overskudd i hverdagen og bedre helse. De siste to argumentene sier vi lite på. Enkel økonomisk teori om velferd viser at det er god økonomi i å ha det godt.

Men 150 kroner i rabatt og en ryggsekk koster mer enn du tror. Det gjelder å ha øynene åpne og se på de tallene som betyr noe. Vi har hjulpet deg et langt stykke på vei.

Slik har vi gjennomført testen:

For sammenligningens skyld har vi her gått ut fra større kjeder som har treningssentre flere steder i landet. Siden prisene varierer innad i kjedene, fra senter til senter, har vi brukt priseksempler fra Oslo Sentrum der dette har vært mulig, ellers har vi prøvd å finne sentre som er så nærme et bysentrum som mulig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer