Svindlet av legestudenter

Legestudenter skal ha mesket seg med Ove André Algrøys Visa-kort i luksusbutikk.

Legestudentene kjøpte dyre klær med kortet de brukte. Foto: Colourbox.com
Legestudentene kjøpte dyre klær med kortet de brukte. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det vred seg inni meg da jeg sjekket kontoen, sier Ove André Algrøy, når han skal fortelle om symptomene han fikk da han ringte banken og fikk rede på at han hadde akutt synkende saldo, skriver bt.no

Tidligere i sommer ventet Algrøy på nytt visakort, etter et bankbytte. Han ventet og ventet på at det skulle dukke opp i posten, men ingenting skjedde.

Dresser til 34.000 kroner

- Da jeg ringte banken, sa de til meg at kortet allerede var sendt. Det kunne jeg ikke helt forstå. Jeg ba dem sjekke saldoen min og fikk vite: - Ja, du har virkelig tatt for deg i det siste, forklarer Algrøy. På en dag var det brukt 84.000 kroner. Like etter fikk han telefon fra politiet som fortalte at de satt med et visakort som tilhørte ham.

Kortet hadde politiet beslaglagt da de 23. juli fikk melding fra elektronikkforhandleren BMH i Christian Michelsens gate. Betjeningen fattet mistanke til to menn på 23 og 25 år som skulle til å kjøpe en 42 tommer flatskjerm med Algrøys kort.

Kortet var også blitt brukt flere ganger tidligere på dagen. Blant annet på klesbutikken Vinci, der det hadde blitt handlet designerdresser for 34.000 kroner. På butikken Ur og Foto i Kong Oscars gate hadde det blitt kjøpt dyre kameraer, og det var gjort kontantuttak for 9500 kroner i to minibanker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer