Svinedyr strømregning?

Publisert
Sist oppdatert

Hei!

Håper Dere kan hjelpe meg med følgende spørsmål, eller om Dere vet om noen som kan det.Som så mange andre sikkert gjelder dette strøm...

Jeg er student i Molde, og leier en hybel til 2300 pr. mnd + strøm..

Nå som strømprisene har gått mye opp, var jeg klar over at neste regning kom til å være noe høyere enn normal, men ikke i denne grad som dette..

Jeg er leietaker i øverste etg. i et gammelt hus, noe som gjør at jeg disponerer en liten stue et bad og et lite kjøkken,som faktisk er en gang... I mellom etg. er det huseier som disponerer, men han bor i Oslo, og er hjemme kun 3-4 ganger i året, noe som også gjør meg litt i tvil om strømutregningen er riktig. Vi har felles måler på begge etg. og derfor er det litt vanskelig for meg å si noe imot regningen jeg mottar, fordi jeg ikke vet hva jeg bruker og ikke.

Følgende info står på fakturaen min, 4. kvartal 2002: måleravlesning 31/12 2002 - 48904 timer måleravlesning 02/10 2002 - 41572 timer Totalt: 7332 timer 7332 timer à 0/93 Kr. 6819.- Min andel av denne regningen har utleier satt til 2.900 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer