Svir til Sverige

Marie Åsén ringer mye til Sverige, men ble overrasket da Tele2 femdoblet prisen.

Dyrere til Sverige.  Tele2-kunder opplevde at Tele2 femdoblet prisen på Sverige-samtaler.
Dyrere til Sverige. Tele2-kunder opplevde at Tele2 femdoblet prisen på Sverige-samtaler. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg valgte abonnementet Champion fra Tele2 fordi det hadde lik pris for samtaler til Norge og Sverige, sier Åsén som opprinnelig er svensk og ringer mye til familie og venner i gamlelandet. - Jeg har hatt en telefonregning på 500-600 kroner per måned, men mairegningen var plutselig på 1.700 kroner. Jeg tenkte først det skyldtes at jeg hadde surfet en del på internett fra telefonen ved et besøk i Sverige, men da juniregningen var enda høyere, tok jeg kontakt med Tele2.

Det viste seg at de har satt opp prisen på samtaler til Sverige fra 0,49 kroner per minutt til 2,49 kroner per minutt, altså en femdobling. De påsto at de har sendt med en sms om dette, men jeg har bare mottatt to sms fra Tele2. I den ene står det om fri bruk av Facebook på mobilen og i den andre om sommerpriser i utlandet. Ingenting om at de har femdoblet minuttprisen for samtaler til utlandet.

- Varslet per brev

- Vi varslet alle som hadde stor Sverige-trafikk pr. brev rundt 3. april, sier aministrerende direktør Håkon Dyrnes i Tele2 Norge. De øvrige Champion-abonneneter fikk en sms. Vi averterte også prisendringen i pressen og slo den opp på våre internettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer