Swap med Visa

Bytt bort klærne dine i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

I sommer kan gi vekk de brukte klærne dine og få kredd på Visa-kortet ditt. I hvert fall hvis du har noen riktig gode eksemplarer og hvis du befinner deg i London.

Har du for eksempel en riktig fin kjole fra Marc Jacobs som ikke helt passer og et par sko fra franske Christian Louboutin som klemmer, så kan du dumpe i pop up-butikker i sentrale London og få kredittpoeng som kan brukes i egne butikker som Visa setter opp.

Sjekk biffens CO2-avtrykk

For andre år på rad arrangerer kortselskapet Visa et skikkelig bytteparty, hvor en både kan kvitte seg med brukte klær og få kjøpt nytt brukt.

 • En kåpe fra for eksempel Carolina Herrera eller Malo gir 1.000 poeng, mens en regulær merkevarekåpe gir 500 poeng. En såkalt high street-kåpe fra for eksempel Kookaï eller lignende gir 100 poeng.
 • En ordentlig Luella-veske gir 500 poeng, mens en kjedebutikkveske gir 50.
 • Sko fra Jimmy Choo og andre store kreatører gir 500 poeng, mens lavsortimentsko gir 50 poeng.
 • Når du har fått fylt opp kortet kan du bruke poengene på Visa Swap-forretningen og også få hjelp til å bli like velkledd som Lindsay Loham, som i år fronter arrangementet. I år settes det også opp et marked der ulike formgivere selger varer de selv har "swappet" og sydd om.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer