Sydenferie - NÅ!

Økende tilgang på internett har gjort restplasser til et populært og spontant feriealternativ. Synes du uka ser litt grå ut kan redningen være å forflytte seg til mer solrike breddegrader. Hvis det er økonomi og ikke tid som begrenser feriemulighetene dine, kan restplasser være løsningen.

Dette kan være deg neste fredag...
Dette kan være deg neste fredag... Vis mer
Publisert

Charterselskapene reserverer som regel et fast antall plasser både på fly og hotell, og når avreisedatoen nærmer seg synker ofte prisen. Det er ikke nødvendigvis lurt å vente helt opptil dagen du kunne tenkt deg å reise. Restplasser legges faktisk ut inntil to uker i forkant av avreisedatoen, så en viss planlegging er mulig.

Sjekk betingelsene

Informasjonsansvarlig i Star Tour, Lena Petterson, bekrefter at restplasser gjerne selges langt under katalogpris, men anbefaler reiselystne å sjekke betingelser før man bestemmer seg.

- Restplasser kan være ideelt for de som er litt fleksible og som ikke har så høye krav til standard. Den lave prisen kommer på bekostning av at man ikke vet hvor man skal bo. Er du skikkelig uheldig må du kanskje dele leilighet med andre reisende, sier Petterson.

Uspesifiserte reiser selges i tre ulike kategorier, som definerer hvilke garantier du får i forhold til det hotellet du kan innkvarteres i. Holder du deg til kategori to og tre får du privat dusj og wc.

Denne helgen

Med utgangspunkt i en avreise fra Oslo førstkommende helg fant vi denne uka 13 ulike reisetilbud fra de største turoperatørene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer