- Syltynt, mener fysioterapeutforbundet

Her er tilbakemeldingen fra Harald Nyquist, informasjonsleder i NFF.

Publisert
Sist oppdatert

Målet med dagens kommentar var å få leserne til å fortelle om sine erfaringer med både fysioterapeuter og alternative behandlingsformer. At den satte sterke følelser i sving hos begge leire var derfor ingen bombe.

Alt i alt har vi fått mye kjeft, men også mye støtte - her har altså meningene vært delte. Dessverre utartet personangrepene ( i begge retninger) seg litt for mye til at debatten hadde noen egenverdi, og debatten ble derfor fjernet. Svaret fra Fysioterapeutforbundet fortjener imidlertid en plass i bildet, selv om vi selvsagt ikke kommer til å imøtekomme deres ønske om å fjerne artikkelen. I kommentarform: At det tydelig framgår av artikkelen at det er en kommentar er også et vesentlig poeng her. En kommentar er jo en personlig ytring i forbindelse med en sak, eller et tema. Dette vet selvsagt informasjonslederen til NFF. At han protesterer likevel er bare et tegn på at han gjør en god jobb.

Øyvind Paulsen, redaktør i DinSide Økonomi.

Her er svaret fra NFF:

- NFF får nå en bølge henvendelser fra medlemmer som spør hva slags nettsted DinSide er. De forstår ikke at et forbrukernettsted av høy kvalitet tør å publisere slike artikler, sier informasjonsleder Harald Nyquist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer