Strømpris

Synker enda mer

Lørdag slipper du unna den verste strømtoppen.

STRØMPRISER: Prisen på strøm faller igjen i Sør-Norge. Paul Kleiven / NTB
STRØMPRISER: Prisen på strøm faller igjen i Sør-Norge. Paul Kleiven / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra fredag til lørdag synker strømprisene litt igjen i Sør-Norge - fra 199 til 182 øre per kilowattime inkludert moms, men uten nettleie og andre avgifter.

I motsetning til dagens strømpris som svinger mer og som har en strømtopp mellom klokka 18 og 19 i ettermiddag på hele 301 øre per kilowattime, holder prisene seg mer stabilt lørdag. Strømtoppen er mellom klokka 16 og 17 – da er prisen 196 øre per kilowattime.

Lavest er strømprisen timen før midnatt på kvelden. Da ligger den på 153 øre per kilowattime.

Prisene er tilsvarende i de tre sørlige regionene.

STRØMUTGIFTER: Frykter du en sjokkregning som følge av dyr strøm? Med enkle grep i hverdagen kan du bidra til å senke strømutgiftene noe. Video: Berit B. Njarga. Voice: Embla Hjort-Larsen. Klipp Tobias Fjeldvang Vis mer

Også lengre nord faller strømprisene lørdag. I områdene rundt Molde og Trondheim (region Midt-Norge) vil strømprisen ligge på 57 øre per kilowattime i gjennomsnitt, mens i Nord-Norge er prisen 45 øre per kilowattime. Strømtoppen i Midt-Norge er på 64 øre mellom klokka 22 og 23, og 51 øre per kilowattime mellom klokka 17 og 18 i Nord-Norge.

Prisene for region nord er eksklusiv moms ettersom folk i Nordland, Troms og Finnmark slipper å betale det på strøm.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer