Systembolaget øker prisene

Men slapp av: Totalt sett stiger prisene kun 2 prosent - så her er det fortsatt MYE å spare.

Systembolaget øker prisene
Publisert
Sist oppdatert

Svenskehandel eller harryhandel - kjært barn har definitivt mange navn. Men uansett hva du mener er det kanskje ikke rart det er kø over grensa når du ofte slipper unna med halve prisen, sammenlignet med hva du må betale over disken i Norge.

DinSide sjekker jevnlig prisene på noen av de mest populære produktene vi nordmenn kjøper i klassene pappvin, svakvin og brennevin - og hvor mye du kan spare akkurat nå ser du i tabellene lenger ned i saken.

>>> Gjør kupp på svenskenes Finn

Men i morgen endres prisene

Ifølge svenske E24 endrer nemlig Systembolaget prisene i morgen første april; og nei, vi tror ikke det er en aprilspøk på forskudd.

Samlet sett øker prisene på systembolaget 2 prosent, men det er store variasjoner: Champagne stiger f.eks. med hele 15-20 prosent, men det er også mange varegrupper som faller med 2 til 3 prosent.

De nye prislistene til Systembolaget er ennå ikke lagt ut, men her er prisene akkurat nå - sammenlignet med Vinmonopolets priser (alt omregnet til norske kroner), og som du ser er prisforskjellene store.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer