Syv av ti har lært seg trikset

Varene er billigst på nett, og netthandelen opplever rekordvekst.

Elkjøp melder om rekordvekst i netthandelen. Foto: DinSide
Elkjøp melder om rekordvekst i netthandelen. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Syv av ti av kundene som kommer til våre varehus har orientert seg om priser på nettet før de kommer til oss, sier Christian Brekke i Elkjøp til DinSide.

Dermed bekrefter han at forbrukere som handler elektronikk, er prisbevisste kunder. Og i dag kommer meldingen om at Elkjøps nettbutikk har en rekordvekst for andre år på rad.

- Vi hadde en økning på hele 70 prosent i perioden mai til august sammenliknet med fjoråret. Det er tydelig at folk for alvor har begynt å handle igjen, forteller administrerende direktør Henrik Bjønnes i Elkjøp Norge i en pressemelding.

Mye å spare

Dinside har flere ganger sammenlignet nettprisene med hva du må betale i butikken, og det kan være påfallende mye å spare på nettkjøp. Da vi sammenlignet priser i juni i år, oppdaget vi at du kan spare 47 prosent på en plasma-TV ved å kjøpe på nett i stedet for butikk.

Elkjøp mener det er gode systemer kombinert med lave priser som gjør at kundene handler elektronikk på nett som aldri før.

- Det finnes ingen bedre måte enn nettet for å sammenlikne produkter og priser. Derfor har vi utviklet en egen tjeneste der kundene kan orientere seg og bestille på nett, og hente i nærmeste varehus. Dermed sparer kunden både gebyr og frakt. Dette er veldig populært, og disse kundene er svært lojale, forteller Bjønnes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer