Ta deg tid til sex

Publisert
Sist oppdatert

Ta deg tid til sex
Mange forventer at sex er noe som skal skje spontant, på samme måte som da en var nyforelsket. Mange oppdager for sent, at dette skjer sjeldnere og sjeldnere.

Av Elsa Almås

Dagen fylles opp av andre gjøremål. Til slutt kan det bli slik at seksuallivet er henvist til de siste minuttene før vi sovner om kvelden, når vi nesten ikke har krefter igjen.

Heldigvis ser det ut til at folk i økende grad oppdager at man kan ha sex på andre tider av døgnet, og på andre steder enn soverommet.

Mange har organisert livet sitt slik, at morgenene er fulle av stress og kveldene er besatt med gjøremål. Dersom en tror en har litt tid, dukker det opp uventede gjester, eller arbeidsoppgaver.

Det går da ikke an å planlegge sex, sier du kanskje.

Vel, hvorfor ikke?

I det minste kan det være nødvendig å organisere tiden slik at den spontane sexen kan finne et smutthull. En måte å skape rom for sex på, er å planlegge tid for uforpliktende nærhet: massasje, bad, fysisk nakenhet og nærhet.

Da kan det være at det skjer noe - og hvis ikke, har en i det minste hatt en god stund sammen!
Elsa

Mozon.no, 31.12.2002

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer